UĞUR ÖNDER EREK - OKUL MÜDÜRÜ

Eğitimci bir ailenin oğlu olarak 1968 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta eğitimini İzmir´de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümünü bitirdi. 1991 ve 1995 yılları arasında önce öğrenci sonra yüksek lisans öğrencisi ve son olarak uzman arkeolog olarak Antalya Müzesi Öküzini ve Karain Kurtarma Kazıları’na katılmıştır.

1997 yılında Sınıf Öğretmeni olarak Ordu İli Çamaş İlçesi Sarıyakup Domşu İlköğretim Okulu´na atanan Uğur Önder EREK bu okulda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yapmıştır. 2001 yılında Çamaş Şehit Yıldıray Uygun İlköğretim Okulu´na Sınıf Öğretmeni olarak atanmıştır. Bu okulda Bilgisayar Formatör Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı da yapan Uğur Önder EREK, 2010-2018 yılları arasında Korgan Yenipınar İlköğretim Okulu müdürlüğünü yürütmüştür.  Halen Çatalpınar Kıran İlkokulu Müdürlüğü görevine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.